Уникалните предимства на Крафт Мастер Вратите

Когато планирате ремонти във Вашия дом, то почти сигурно е, че мислите за удобството и уединението на Вашето семейство. С Нашите Крафт Мастер врати, Вие можете лесно да заложите на стабилността и сигурността, които те предлагат. В тази статия ще разберете повече за тях. По този начин, Вие ще можете лесно да изберете продуктите, от които имате нужда, когато посетите нашия магазин за врати във Варна.


Формовани Врати


Формованите Крафт Мастер врати са изработени от конструирана дървесина за осигуряване на красота и лесна поддръжка с превъзходна стойност. Те се предлагат с дървесна текстура или с гладка повърхност. Този тип врати придават стил и топлина на Вашия дом, като същевременно са устойчиви на свиване, подуване, и напукване. Формованите врати тип Крафт Мастер се тестват рутинно за 14 различни критерии, включително водоустойчивост, издръжливост, и осигуряване на качество на продукта. За повече подробности относно този тип врати можете да се обърнете към нашите професионалисти.


Дървени Врати


Дървените врати съчетават най-модерните технологии с висококачествената им изработка. Предлагат се в различен диапазон от ширини и височини. Дървените Крафт Мастер врати се предлагат с дебелина от 15 милиметра и в разнообразие от дървесни видове и дизайн на панелите.


Френски Врати


Френските врати предлагат повече възможности за интериорни пространства. Френските Крафт Мастер врати се предлагат в грундиран или чист бор.

 

За производството на Крафт Мастер врати не се добива стара дървесина. Вместо това се използва странични продукти от дъскорезница, които се използват за преобразуване на отпадъци от дървесен чипс в дизайни с неповторима красота.


Колонистки Дизайн


Колонисткия дизайн се предлага в традиционен стил и богат избор. Този тип  Крафт Мастер врати се отличава с повече от четвърт век на прецизна изработка и дизайн. Много хора предпочитат колонистките врати заради класическия им вид, който надминава всички останали тип врати.

 

Ако искате да направите правилния избор за Крафт Мастер врати за Вашия дом, посетете нашия магазин за врати във Варна. Очакваме Ви!
 


 • Как да се грижим за интериорните врати вкъщи?

  21 яну 2022 10:58

    Интериорните врати за дома са сериозна инвестиция, за която е необходимо да се грижим, за да ни служи по-дълго. Много хора забравят или изобщо не знаят колко е важна поддръжката на вратите след като са монтирани за пръв път. В днешния...

 • Ламинираните интериорни врати са перфектното решение за Вашия дом!

  6 дек 2021 08:58

  Интересувате ли се от дървените интериорни врати, но търсите по-бюджетно решение за Вашия дом? Мислили ли сте за ламинирани врати? Те предлагат същите качества като дървените - качество и стил, без да се налага да инвестирате огромни суми. С...

 • Красиви и вдъхновяващи цветове за интериорни врати

  2 ное 2021 12:31

  Припомнете си всички домове, в които сте живели. Колко от тях са били с бели врати? Твърде вероятно е да са доста. Хората рядко рискуват да изберат врати в различни цветове. Истината е, че вратите не трябва да бъдат пренебрегвани и приемани само...

 • Изберете правилните интериорни врати

  2 ное 2021 12:26

  Когато строят или ремонтират своите домове, много малко хора се замислят за интериорните врати. Те често избират едни и същи вградени или панелни врати. Въпреки че тези врати отговарят на функционалните им нужди, те не винаги имат естетичен вид. В...