Различните видове интериорни врати и техните предимства

Моделът интериорни врати, които изберете, са от голямо значение за структурата на Вашия интериор. Препоръчително е да ги изберете спрямо стила и декорацията на Вашия апартамент или къща. Интериорните врати имат ролята на допълващ елемент, който свързва различните обособени пространства в дома. Поради тази причина трябва да знаете различните видове врати, за да направите най-правилния за Вас избор. А когато става дума за производство на врати във Варна, Врати Невен с радост би бил Вашият доверен партньор.

 

Врати от масивна дървесина
Моделите от масивна дървесина са едни от най-желаните и класически врати. Поради състава си, тези врати са устойчиви на петна и могат да се впишат във всеки интериор. Имат естествена текстура, която прибавя дълбочина и стил.

 

Двукрили врати
Ако разполагате с големи площи, двукрилите врати са чудесен вариант. Едно от преимуществата им е че осигуряват широка входна зона (при отварянето и на двете крила), което е препоръчително за някои работни места, големи пространства с голям поток от хора, или дори многофамилни домове.

 

Френски модели
В последните години, все повече хора избират френски модели врати заради мултифункционалната им структура. Обикновено имат двойно крило и остъкление в горната част, което позволява достъпа на светлина до стаята и създава чувство за хармония и спокойствие.

 

Плъзгащи врати
Друг много известен модел, който набира популярност у нас са различните видове плъзгащи врати. Те са подходящи за пространства с входове с големи размери, или стаи в които традиционното отваряне на врата не е удачно. Скандинавския стил много често залага именно на врати с приплъзване за по-голяма практичност.

За тези и още модели врати, както и за производство на врати във Варна, може да разчитате на нашия екип от Врати Невен. Позволете на дългогодишният ни опит да Ви помогне да направите правилния избор за Вас, Вашия бизнес и Вашето семейство. Очакваме Ви!
 


 • Предимства и недостатъци на стъклените интериорни врати

  4 май 2022 13:52

  Ако планирате да направите ремонт на Вашето жилище или офис, един от въпросите, които неимоверно ще възникнат е какъв тип интериорни врати да изберете. Моделът, на който се спрете, ще повлияе на цялостния облик и излъчване на интериора. Затова е...

 • Какво да направим със старите интериорни врати?

  4 май 2022 13:52

  Независимо дали правите освежаване на дома, цялостен ремонт, или сте решили да смените старите интериорни врати с нови, сте изправени пред избор — какво да направите със старите врати. Най-лесното нещо разбира се е да ги изхвърлите, но преди да го...

 • Как интериорните врати могат да помогнат да се справим с влагата

  13 апр 2022 14:53

  Ако живеете близо до морето или до друг воден източник, влагата не е нещо ново за Вас. Независимо колко се стараете да проветрявате, трудно е да се избегнат последиците от високите нива на влага в атмосферата. На помощ в борбата срещу влагата,...

 • Как да изберем подходяща кухненска интериорна врата?

  8 фев 2022 14:04

    Кухнята е едно от най-важните места в нашия дом. Тя трябва да е функционално и стилистично издържана. В този ред на мисли, изборът на интериорна врата е изключително важен. Ако ви предстои да обновите кухнята или интериорните врати във...