Интериорни врати с черно стъкло: да или не?

Светът на интериорните врати е необятен и наистина предлага по нещо за всеки, независимо от бюджета и предпочитанията на клиента. Едно от по-нестандартните но изключително красиви предложения за интериорни врати включват именно черно стъкло. То придава изтънченост и класа, което го прави чудесен избор за много различни помещения в дома. Когато става дума за продажба и производство на интериорни врати във Варна, нашият екип е винаги насреща да препоръча нау-удачните варианти за Вас. Ето няколко съвета от нас за интериорните врати с черно стъкло.

Вратите от стъкло изначално имат прекрасното свойство оптически да уголемяват пространството, тъй като пропускат повече светлина и отразяват повърхностите около тях. Точно заради това интериорните врати с черно стъкло са много подходящи за по-малки апартаменти и помещения.

Друг голям плюс на тези врати е че са много лесни за поддръжка. Стъклото не събира прах и мръсотия и лесно се чисти. Разбира се, ако имате малчугани вкъщи, доста често ще виждате техните отпечатъци по вратите, което може да е минус за Вас.

Хубавото при тези врати е че може с точност да изберете къде точно да е стъклената част или къде да има малки вложки от тъмно стъкло. Повечето врати със стъклен профил позволяват такива комбинации. Също така трябва да изберете дали искате стъклото да е матирано или не. Това много би повлияло на завършения вид на Вашия интериор, затова вижте примерни снимки в интернет, за да добиете по-добра представа.

Едни от най-честите цветови комбинации са изсветлен дъб, венге или бяло. Венге врата с черно стъкло например би била чудесно решения за стая със светли стени и под.

Ако сте се спрели на модел интериорна врата с черно стъкло, сега е време да намерите точния производител, който да я изработи. Невен 56 е от лидерите по производство на интериорни врати във Варна и с радост бихме помогнали да осъществите Вашите идеи. Доверете ни се!
 


 • Полезни съвети при избора на входна врата за Вашия дом

  22 юни 2022 15:35

    Входната врата не е само защитно средство, което да предпазва дома и семейството от нежелани посетители. Тя е още и визитната картичка на Вашия апартамент или къща. Ето защо е от изключителна важност да знаете какъв тип врата търсите...

 • Предимствата на интериорните врати по поръчка

  22 юни 2022 15:34

    Едно от най-вълнуващите но и важни неща, с които се сблъскваме е обзавеждането или ремонта на дома. Независимо дали става дума за цялостно обзавеждане или освежаващ ремонт, интериорните врати са неизменна част от тази промяна. Ако се...

 • Полезни съвети за освежаване на интериорните врати вкъщи

  19 май 2022 07:47

  Ако търсите по-икономичен начин да освежите Вашия дом, едно от най-лесните решения е да се фокусирате върху интериорните врати. С малко материали и малък бюджет може да вдъхнете нов живот на старите врати и напълно да префасонирате интериора. Ако...

 • Предимства и недостатъци на стъклените интериорни врати

  4 май 2022 13:52

  Ако планирате да направите ремонт на Вашето жилище или офис, един от въпросите, които неимоверно ще възникнат е какъв тип интериорни врати да изберете. Моделът, на който се спрете, ще повлияе на цялостния облик и излъчване на интериора. Затова е...