Какви интериорни врати да изберем за нашия дом?

Интериорни врати за Вашият дом

В днешно време, изборът от интериорни врати е изключително богат. Може да намерите такива с разнообразен дизайн, изработени от различни материали и в най-различни цветове. Голямата гама от възможности помага на хора с различни възможности и вкус да намерят това, което е най-добро за тях. Въпреки това, богатият избор може да бъде много объркващ. За да Ви помогнем с избор, направихме списък с въпроси, които трябва да си зададете, когато планирате покупката.

 

Къде ще се използва вратата?

Интериорните врати се делят на външни и вътрешни. Въшните врати обикновено се влияят от атмосферните уславия и за това те трябва да бъдат направени от по-устойчив материал. Що се отнася до вътрешните врати, то те биват монтирани на спални, кухни, детски стаи, килери, бани и т.н. и могат да бъдат изработени от по-леки материали.

 

Кой е най-добрия материал за интериорната врата?

Много хора се чудят какъв материал да изберат за техните интериорни врати. Най-важното при избора му е предназначението на вратата. Поради тази причина е нужно да знаете кои са качествата на вратите, които са от съществена важност. Ако избирате входна врата за Вашия дом трябва да се спрете на материал, който е устойчив на температурни промени като стомана, желязо или масивно дърво. Но в случай, че избирате врати за интериора на Вашия дом и искате те да бъдат не само функционални, но и красиви, може да се спрете на по-леки материали като дърво и ламинат.

 

Какъв да бъде дизайна?

Вратите в един дом говорят много за стила и вкуса на неговите собственици и поради тази причина е добре да помислите как различните стилове и цветове биха паснали на Вашия интериор. Добре е да разгледаде различни каталози и продукти, които предлагат фирмите във Вашия град.

 

Колко пари да отделим за покупка на врата?

Цената на продукта разбира се, също е важен фактор, който трябва да обмислите. Имайте предвид, че ако една врата е изработена от качествени материали, то тя ще струва и по-скъпо. Но тъй като качествените врати са една дългосрочна инвестиция, то те си заслужават.


Ако живеете в град Варна или околността и търсите магазин, който може да Ви предложи качествени врати, както и доставка и монтаж се обърнете към нас. Ние, от Врати Невен ЕООД предлагаме голямо продуктово разнообразие, за да удовлетворим желанията на всички наши клиенти. Ако искате да научите повече, може да ни се обадите на телефон 0888 335 221.


 • Какви са особеностите на монтажа на блиндирани врати

  26 сеп 2016 13:18

  Когато купуваме блиндирана врата за дома, магазина или офиса си, ние разчитаме, че те ще предпазват всичко, което се крие зад тях. Избирането на вратата не е единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание. Качеството на вратата и това...

 • Искате да смените интериорните врати във вашето панелно жилище?

  14 сеп 2016 11:05

  Ако живеете в панелно жилище и планирате гeнерален ремонт, то шансът да изникват неочаквани проблеми е сравнително голям. Един често срещан, но неочакван, проблем е инсталирането на нови интериорни врати. Начинът по който са построени панелните...

 • Какви са предимствата на ламинираните интериорни врати

  18 фев 2016 11:06

  В последно време, ламинираните интериорни врати набират все по-голяма популярност. Това се дължи на няколко причини, най-основните от които са тяхната практичност и достъпна цена. Те са в състояние да издържат на високи температури и дори  ако...

 • Какво е MDF?

  8 фев 2015 13:04

  MDF или Medium Density Fiberboard е плоча от дървесни влакна със средна плътност, която ползваме за изработката на нашите интериорни врати. Тези плочи се произвеждат от мека дървесина по метода на сухо пресоване при високо налягане и температура, на...