Отзиви

Имате Gmail? Споделете мнението си за фирмата ни директно в Google+


Стоян Н.
1 авг 2017
Със съпругата ми наскоро купихме интериорни врати от този магазин за новия ни дом и сме изключително доволни от обслужването. Цените са добри и има богат избор. Това определено е един от магазините във Варна, които трябва да посетите ако търсите врати. Ние със сигурност бихме го посетили отново.
Г. Куюмджиев
26 апр 2017
Жена ми намери сайта на вашия магазин и тъй като се оказа, че живеем наблизo, решихме да ви посетим и да разгледаме интериорните врати, които предлагате. Веднага избрахме няколко модела и съвсем скоро поръчахме 7 нови врати за нашето жилище. Изключително сме доволни от бързината на изработка, доставка и монтаж. Благодаря ви отново!
Анелия Денчева
26 апр 2017
Дълго време със съпруга ми се чудехме какви интериорни врати да изберем за новия си дом, докато не попаднахме на вашия магазин. Благодаря Ви много за времето, което отделихте да отговорите на всичките ни въпроси! Направихте избора ни толкова по-лесен!
Красимира Колева
14 сеп 2016
Вече втора година интериорните врати, които ми инсталирахте изглеждат чудесно и са в перфектно състояние. Въпреки че дъщеричката ми и котката постоянно играят и се блъскат в тях или пък ги цапат, изглеждат като нови. Изключително съм доволна от качеството на продуктите Ви и определено бих ги препоръчала на познати и приятели.
Антония Неделчева
14 сеп 2016
След дълги години съжителство с две немски овчарки, интериорните врати у дома бяха на път да се разпаднат. Тогава случайно минах покрай вашия магазин и реших да погледна за цени. Бях много приятно изненадана от изчерпателните отговори и помощта, която получих, за това и поръчах новите си врати от Вас. Благодаря Ви!