Отзиви – Страница 2

Имате Gmail? Споделете мнението си за фирмата ни директно в Google+


Димитър Стефанов
14 сеп 2016
С жена ми дълго време се чудехме от къде да купим интериорни врати за новия си дом. По случайност един приятел ни каза, че е доволен от вашите продукти и услуги и затова решихме да посетим магазина Ви. Излюклително сме доволни от обслужването и благодарим за помощта! Новите ни врати са чудесни!
Марин Стоянов
19 май 2016
Изключително доволен съм от качествената и бърза работа на екипа! Силно препоръчвам този магазин за врати!
Митева
14 окт 2015
Избрахме тази фирма за врати, защото ни беше препоръчана от близки приятели. Не ни подведоха с избора. Доставката и монтажа бяха на време. Давам своята позитивна препоръка за тази фирма.
сем. Арнаудови
19 авг 2015
Доволни сме от входната врата, която поръчахме и след това монтираха. След консултацията на място с г-н Русев, разбрахме, че е човек с дългогодишен опит, съветите и насоките, които той ни даде допринесоха да изберем точната врата, от която се нуждаем. Препоръчваме ви тази фирма, ако си търсите врати.
Dobromir
13 юли 2015
Дълго избирахме фирма от която да купим нови интериорни врати. Единствено тази фирма предлагаше доплащане на останалата сума след монтажа на вратите. Доста добро предложение с оглед на "монтажите", които повечето фирми предлагат.